Creatieve workshops

Creatieve workshops in Maastricht en Zuid-Limburg.

Creatieve workshops organiseer ik in mijn workshopruimte of op bij jou op locatie. Holy Me organiseert verschillende soorten creatieve workshops. Denk hierbij aan het samen maken van dromenvangers of raamhangers, maar ook kleuren workshops en nog veel meer.

Bij de workshops zit standaard thee, water en wat lekkers inbegrepen. Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een gezonde vegetarische maaltijd, zo heb je helemaal je handen vrij en kun je volop genieten van de dag.

Gezellig samen bezig zijn en ook nog naar huis gaan met een unieke zelfgemaakte creatie. Iedereen maakt iets in zijn eigen stijl.

creatieve workshop dromenvangers

Wanneer is de volgende creatieve workshop?

Via de agenda op mijn website kun je zien wanneer de eerstvolgende workshops gepland staan. Workshops gaan door vanaf 4 personen en doordat ik met kleine groepen werk van maximaal 8 personen krijgt iedereen persoonlijke aandacht en hulp.

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, babyshower, kinderfeestje, verjaardag? Kom met een groepje of alleen. Collega’s, vriendinnen of familie, het kan allemaal!

Aanmelden voor een workshop en workshops op maat

Je kunt je individueel of als groepje aanmelden.

Ook organiseer ik workshops op maat, vanaf 5 personen kan ik bij jou op locatie komen of in mijn werkruimte.

Prijzen

Prijzen staan bij de geplande workshops in de agenda.

Wil je een prijsopgave aanvragen voor een op maat gemaakte workshop? Dat kan; neem contact op via de mail, of stuur mij een berichtje of bel mij via 0644607601

creatieve workshops